Odp: Spotkania
To jak McLer i Adrian mają grać w niedzielę to wstyd nie przyjść. Kiedy będę wiedział jak stoję z czasem w ten weekend to tu napiszę czy wpadnę .
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jak McLer i Adrian mają grać w niedzielę to wstyd nie przyjść. Kiedy będę wiedział jak stoję z czasem w ten weekend to tu napiszę czy wpadnę .
Ja za niedzielą tym bardziej
Niedziela mi pasuje, więc pewnie się pojawię.
Tylko niedziela jeśli już dla mnie
Wyjaśniło się wszystko, będę w niedzielę!
Fajnie, że już wszyscy (no, powiedzmy...) wiemy, że w NIEDZIELĘ - ale drugie pytanie: GDZIE ?
Paradox mi pasuje bardziej
Ja nie rezerwuje
Preferuje KFC, ale może tym razem przy arsenale? Chodziłem tam wcześniej z inną grupą graczy i było całkiem spoko.
turniej w badmintona, na który każą mi iść
Aż tak nam nie ściemniaj, bo tego NIE mogą nikomu kazać.
co to się teraz porobiło, że na uczelni każą grać w badmintona, bo jak nie to do łagrów.
Dzwoniłę do Paradoxu, jutro cały dzień mają jakiś duży turniej (znowu) i "tylko kilka stołów będzie wolnych". Kilka = mniej niż pięć.
no to kfc.
Dobra, mi lokalizacja jest obojętna. Ale mocno jestem za tym, aby w końcu jakiś turniej odbył się w cywilizowany sposób, tj. bez proxów.
Jeszcze nie obiecuję, że będę.
jeżeli o mnie chodzi, to mam w tej chwili w decku 14 proxow. pozyczy mi prawie wszystko pewnie shun. a te wszystkie karty idą do mnie juz z trolla, wiec mam je juz, tylko jeszcze nie przyszly;p
jezeli ktos widzi jeszcze problem w takiej sytuacji to moge nie grac.
jeżeli o mnie chodzi, to mam w tej chwili w decku 14 proxow. pozyczy mi prawie wszystko pewnie shun. a te wszystkie karty idą do mnie juz z trolla, wiec mam je juz, tylko jeszcze nie przyszly;p
jezeli ktos widzi jeszcze problem w takiej sytuacji to moge nie grac.
W takiej sytuacji mi to nie przeszkadza, ale niektórzy już drugi miesiąc grają proxami, co mnie (i pewnie nie tylko mnie) lekko irytuje.
Z pistoletem przy głowie nikt mi nie stoi, 'każą' to taka przenośnia, proszę bez hejtów. ;p Natomiast organizatorka sekcji, na którą chodzę zmusza mnie do tego (mimo, że ja się tam nie zgłaszałem), bo brakuje im ludzi, żeby wystartować. No a ja czuję się jej dłużny, bo jednak chodzę tam co tydzień dzięki jej trudom (załatwiona sala, trener, różne cuda w dziekanatach itp.)
Ale wstępnie się dogadałem z partnerem do debla, że drugi mecz odpuszczamy także jakby nic się nie zmieniło to do 11.30 będę.
EDIT:
A bez proxów to nie mam praktycznie żadnego kompletnego decka także sorry ;p
Ja modle się żeby jutro nie było Donphanów
Co do Proxów:
http://www.trollandtoad.com/p1057667.html
Po świętach myśle, że proxów będzie zdecydowanie mniej (hajsy będą)
Ja odpadam niestety znowu mam podróż do Sielc jutro
Wiec będzie jakieś spotkanie?
Jest, tylko nie wiem czy w Paradoxie czy KFC przy Feminie.
Raczej KFC przy Feminie.
O ile dobrze rozumiem to spotykamy się jutro o 11 w tym KFC vis a vis Feminy, tak ?
Dobra ustalone kfc 11:30
Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Karty Pokémon → Spotkania w Warszawie → Spotkania
Forum wyszukiwarki omastar, odwiedź nas http://ptcg.eu/