Temat: Sprzedaż Kart/Figurek/Puszek/Odznak
Witam,
Mam na sprzedaż dużo kart pokemon. Oczywiście wszystkie karty są oryginalne. Mam również do zaoferowania puszki/figurki/odznaki pokemon jak i różnych koszulek oraz segregatorów potrzebnych do segregowania kart.
W celu kupienia jakiejś karty na gadżetu (puszki/figurki itp.) zapraszam w postach niżej lub też w wiadomości Pw. jakby ktoś chciał załatwiać tak sprawę.
Do rzeczy:
Posiadam kolekcję wielu setów, jedynie nie posiadam tych starszych (Base set).
Jeżeli jesteście zainteresowani jakąś kartą:
* Proszę o podanie wszystkich informacji o niej (Nazwa, set, numerek karty ---> Mile by było dołączenie zdjęcia karty )
* UWAGA !!! Do każdej zakupionej karty pokemon ---> Którą chcecie kupić (jednej), jesteście zobowiązani dopłacić 5 zł za losowo wybrane przeze mnie 10 kart. Te 10 kart są wybrane losowo spośród wielu. Ma to na celu pozbycie się całej kolekcji, bo jak każdy wie są karty potrzebne/nie potrzebne Jeżeli każdemu bym sprzedał kartę jaką chce to zostały by mi te których nikt nie chce i co miałbym z nimi zrobić ...
Oczywiście wysyłki pocztą są wskazane (cena wysyłki listu zwykłego kart to ok. 5-10 zł ---> Zależy od ilości zakupionych kart bądź puszek lub figurek, bo to już będzie się zaliczało do paczki)
Pozbywam się mojego dawnego hobby i mam nadzieję, że moje karty jak i do nich gadżety będą Wam dobrze służyły
Proszę o wyrozumiałość jeżeli chodzi moja odp. na wasze wiadomości będzie przekraczała pow. 24h (pracuję jak i muszę przedrzeć się przez te wszystkie karty )
Liczę na wiele ofert z Waszej strony.