Temat: [news] The Pokemon Company zainteresowane dystrybucją kart w Polsce
Najnowszy dodatek do kolekcjonerskiej gry karcianej Pokemon TCG Sun and Moon: Guardians Rising cieszy się sporym zainteresowaniem. W niektórych sklepach TESCO czy Toys R Us wszystkie zestawy zostały już wykupione. Nawet The Pokemon Company jest zaskoczone tak pozytywnym odzewem ze strony fanów serii Pokemon.
Dla tych, którzy nie załapali się jeszcze na karty przygotowałem KONKURS:
- Do wygrania Talia tematyczna Pokemon Hidden Moon Lunala
Postanowiłem kupić kolejną nową talię i rozdać ją dla Was w prostym konkursie.
Więcej informacji o kartach Pokemon i konkursie znajdziecie w poniższym materiale wideo:
LINK DO FILMU: https://www.youtube.com/watch?v=VjflMldYosE
Karty do recenzji otrzymałem dzięki firmie: The Pokemon Company
W regionie Alola, dostępnym w najnowszym rozszerzeniu Sun & Moon—Guardians Rising, odkryjesz od plaż po górskie szczyty najnowsze tradycje i wyzwania. Poznaj strażników tej wyspy i rozwiń swoje umiejętności z pomocą Kahuna Hala i Kapitana Mallow! Daj się zaskoczyć sekretną mocą Kommo-o-GX, Lycanroc-GX, Sylveon-GX oraz wielu innych Pokémonów.
Obydwie wersje Pokémon Trading Card Game, obecne rozszerzenie Sun & Moon—Guardians Rising oraz wcześniejsze Sun & Moon, są właśnie do kupienia sklepach w różnych rejonach Polski.
Karty są dostępne w stacjonarnych sklepach Tesco, Toys´R´us oraz kioskach.
Promocja z kartami Pokemon w sklepach TESCO została przedłużona do 21 cerwca.
Umieszczam ten film tutaj również ponieważ zależy mi na tym aby The Pokemon Company zauważyło zainteresowanie temetem Pokemon w Polsce. Like pod filmem mile widziane.